Hoe een ruimte te bouwen

Zelfs als je ingebouwde opslagruimte in je kelder hebt, is het veel moeilijker om iets te vinden om het vast te binden dan je denkt. Het minimale waar je langs moet gaan, is dat je speciale opslagruimte hebt voor dingen die je wilt. Het grootste deel van de opslag is meestal niet voldoende voor de hoeveelheid spullen die je nodig hebt of wilt opslaan, dus je moet een kast voor opslag hebben, of zelfs een opklapbare ticken als je klaar bent om de items uit te laden en op te slaan. Als je geen ruimte in je keuken hebt, heb je misschien meer nodig dan een rij kasten, in dat geval is een opbergkar uit de keuken geweldig. Met vrijstaande opbergers verdwijnen de problemen met de organisatie en de opbergruimte omdat je alle spullen die je overal in huis gebruikt op één plek bij de hand hebt: je keuken.

Bij het bouwen van een kamer toevoeging, zie je soms kamers die je leuk vindt, maar een nieuwe toevoeging zal meer ruimte in beslag nemen dan je wilt opgeven. Een geweldige oplossing is om een ​​kast in je kast op te nemen. Een kast is een geweldige minizak met ruimte om extra spullen op te bergen die je af en toe gebruikt. Het kan vrij klein zijn – misschien 9 kubieke voet – of groter. Een kast kan in wezen een kleine toevoeging aan uw huis zijn. Als je een kamer zonder kasten hebt, kun je een goede start maken met je kast. Een kast is een van de beste manieren om orde op zaken te stellen en uw ruimte efficiënt te gebruiken.

Een terras, tuinhuisje, schuur of serre bouwen. Het verbeteren van uw bestaande ruimte is een perfecte manier om nieuwe kamers te openen en uw woonkamer te vergroten. Met een serre kunt u een geheel nieuwe dimensie toevoegen aan uw woonruimte en het hele jaar door genieten van uw buitenomgeving. Een tuinhuisje kan direct een zwembad eronder hebben! Een schuur kan specifiek op maat worden gemaakt voor wat u maar wilt opslaan. Wat kun je opslaan? Hoeveel plank en ruimte heb je nodig? Wat voor spullen wil je opslaan? Wat voor soort items wilt u mijlen? Zijn en haar kamers? Kinderkamers? Je snapt het idee.

Als je een probleem wilt inbouwen in je nieuwe aanwinst, zijn er opties om een ​​drama toe te voegen: als je dicht bij een schilderachtig monument of stad woont, kun je de aangrenzende straat het minst zien, of je kunt heel weinig of meer toevoegen aan de bestaand landschap. Een badkamer is vaak makkelijk te zien als een mooie toevoeging aan een project, maar een mooie inloopdouche is altijd een leuk extraatje. Denk niet langer alleen in termen van constructies Schatpunten, want er zijn tal van andere kamers in het huis die gasten en bezoekers een kamer laten "zien", en de lussen werken ALLEEN aan elke kamer om uw huis als een thuis te laten voelen.

Posts created 9

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top