Hoe u “doe-het-zelf”-banen krijgt

Werken en leren - Posthuma Groep

voorbereidende werken aan het huis zullen niet veel tijd in beslag nemen en tegen een redelijke prijs. In de meeste gevallen kunnen we binnen maximaal vijf (5) dagen leveren en plaatsen.

Als u echter "doe-het-zelf"-klussen moet klaren, kunnen we dit waarschijnlijk voor minder doen. Als je wat oud materiaal hebt liggen, kun je een houtwagen gebruiken om het eruit te trekken en het te gebruiken om breuken te verdoezelen.

Wanneer u sprokkelt, houden we ook een sectielaag en bedekt materiaal bij om ons in staat te stellen kleine ruwe randen te interpreteren en te bedekken. Als we klaar zijn met werken, laten we zeker geen restjes toe en gaan we de "gedroogde" materialen niet in rekken (als het niet opnieuw mag worden gebruikt).

Heeft u recentelijk een huis gekocht en is het niet de moeite waard geweest, dan neemt u misschien nog een keer contact met ons op. U kunt bij de verkoop van uw woning beter contact met ons opnemen dan wanneer u er nog in woont.

Wij zijn een tak van Tijdvariatie. We bieden gronddiensten aan bedrijven en projectontwikkelaars in de hele stad die hun oudere eigendommen willen upgraden.

Met onze gecombineerde ervaring in het werken met bijna elk type klant, is de duur van onze klantenondersteuning veel korter. We nemen binnen één (1) werkdag contact met u op om het werk af te handelen, indien nodig opnieuw te repareren en u zo vaak te verplaatsen als nodig is.

Onze activiteiten zijn sterk geconcentreerd op landinrichtingsprojecten, commercieel vastgoed, industriële installaties, kantoorgebouwen en alle aanverwante activiteiten. Onze werkprojecten omvatten complete sloopprojecten – van mechanische, elektrische, structurele en tinverwijdering tot verwijdering van afval, verwijdering van stenen en landschapsarchitectuur, en verwijdering van dak, gevelbeplating en gipsplaat.

Wij kunnen u professionele ontwerpoplossingen bieden. We houden ook een database bij met alle documentatie die elke grondontwikkelaar nodig heeft, in feite alle potentiële grondgebruikers, of het nu gaat om een ​​bouw- en landontwikkelingsproject of grotere residentiële ontwikkelingsprojecten. Verder proberen we gedurende de looptijd van onze projecten een database bij te houden.

Volgens een onderzoek uit 2008 genereert deze industrie meer dan $ 2 miljard per jaar in de bouwsector. Ook maken onze operaties het gehele proces van landinrichting zuiniger en minder risicovol door ons portfolio van projecten.

Bijvoorbeeld – Vastgoedontwikkelaars in Dallas hebben meer dan 2000 uur met Time Variation Services gewerkt. Wij garanderen dat uw tijd en geld efficiënt zijn en gegarandeerd zijn. Onze diensten omvatten de volgende projecten:

o Sloop en snelle afvoer van bouwafval (dakrommel, gipsplaat, isolatie)

o Slum schoonmaak in nabijgelegen buurten

o Commerciële dakreparatie

o Valreparatie op drijvende delen, gevelbeplating, gipsplaat

o Demontage van pijlers, kabels, rollen

o Sloop van gebouwen zelf (1-2 gebouwen per keer)

o Sloop van luchtkanalen en ondergrondse sprinklerinstallaties; verwijderen van afvoerleidingen, uitlaatpijpen, regel- en geïsoleerde leidingen.

Door gebruik te maken van de diensten van Time Variation krijgen de klanten van een lokale vastgoedontwikkelaar alle voordelen van een meer praktische en gespecialiseerde aanpak, variërend van out-of-contract projecten tot pre-build service.

Posts created 14

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top